Nova linija trpezarijskog namještaja LA MAMMA u prodaji

Deset godina postojanja Ambyenta je obilježila predstavljanjem nove linije trpezarijskog namještaja La Mamma koju potpisuje dizajnerica Nataša Perković iz Sarajeva.

Rođena Sarajka, asistentica na sarajevskoj Akademiji likovnih umjetnosti svoje radove izlagala je na međunarodnim izložbama; D&AD New Blood, IMM Cologne Furniture Fair, Torino World Design Capital , Milan Furniture Fair i osvojila prestižna priznanja.


Kolekcija La Mamma

LA MAMMA poziva ukućane u svoj zagrljaj i privlači ih srcu doma da zajedno kuhaju, razgovaraju, druže se, igraju se i rade domaći zadatak.
Da budu na okupu.

Kolekcija trpezarijskog namještaja LA MAMMA napravljena je od kvalitetne bh. bukve i dizajnirana je isključivo u toplim , oblim linijama. Kako se sastoji iz trpezarijskog stola, produživog trpezarijskog stola, stolica i komode u svijetlim i svježim bojama, veoma ju je lako ukomponirati u različite stilove interijera.

Stolica LA MAMMA posebna je po svojoj dvojakoj funkciji; tapacirani dio naslona podupire leđa tokom jela, a drveni u produžetku, pruža potporu tijelu u ležernijem položaju nakon obroka.

Sklopivi stol LA MAMMA je veoma praktičan jer svojim dizajnom po potrebi omogućava povećanje dimenzije. Poseban je što je pri tome izuzetno stabilan i što ploča stola ostaje zaobljena i u poziciji kada je stol skopljen.

Komoda LA MAMMA sa pažljivo dimenzioniranim odjeljcima koji se otvaraju pomoću “push” mehanizma, Vašu blagovaonicu učiniće praktičnom, modernom i ugodnom.Dizajnirano i proizvedeno u BiH!