Ambyenta je namještaj s najboljim omjerom cijene i kvalitete u BiH

  • Podijeli:

Bosanskohercegovački proizvođač namještaja Ambyenta dobitnik je prestižne medalje Best Bay Award za najbolji omjer cijene i kvalitete za 2019./2020.godinu.

Bosanskohercegovački proizvođač namještaja Ambyenta dobitnik je prestižne medalje Best Bay Award za najbolji omjer cijene i kvalitete za 2019./2020.godinu.

U istraživanju tržišta Best Bay Award kojeg je u BIH provela švicarska certifikacijska organizacija ICERTIAS, brand Ambyenta osvojio je prvo mjesto u kategoriji proizvođač namještaja za 2019./2020.
Best Buy Award je projekt koji certificira i nagrađuje proizvode i usluge koji na tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete, s time da se nagrađivanje provodi na temelju istraživanja tržišta provedenog u skladu s međunarodno priznatim metodama.
Na pitanje otvorenog tipa: “Navedite naziv proizvođača namještaja koji po vašem osobnome iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu”, najveći broj ispitanika odabrao je Ambyenta namještaj.
Proizvođač namještaja Ambyenta je ponosni nosilac Best Buy Award za 2019./2020. –medalje koja potvrđuje najbolji omjer vrhunske kvalitete i odlične cijene na temelju iskustva i mišljenja samih potrošača.

Tvornica namještaja Ambyenta počela je s radom prije 14 godina i robna je marka kompanije FIS – renomiranog bh. trgovačkog lanca. Ambyenta namještaj je danas prepoznatljiv brend koji s ponosom predstavlja oko 500 vrhunski dizajniranih i kvalitetnih proizvoda od punog drveta i pločastih materijala.

2015. Ambyenta je osvojila priznanje QUDAL –medalju za kvalitetu ,također zasnovanu na iskustvu kupaca, a konturiran progres i razvoj prema potrebama i željama potrošača nastavljen je i dalje. Rezultat toga je i dobivanje novog priznanja Best Buy Awarda –nove potvrde da Ambyenta namještaj cijenom i kvalitetom drži vodeću poziciju na bh.tržištu postajući lijep i ugodan dio svakodnevice svojih kupaca.

loading ...