Prodavatelj je Fis d.o.o. Vitez koji posluje na web trgovini na adresi internet stranice: https://www.ambyenta.com

Kontakt podaci: onlineshop@fis.ba; +387 30 715 351;

Adresa: PC 96, 72250 Vitez

JIB: 4236020240006

Kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i izvrši narudžbu.

Kupovina se smatra zaključenom kada kupac dobije potvrdu narudžbe.

Cijena artikla

Sve cijene artikala su izražene u valuti konvertibilna marka (KM).

U sve cijene je uključen PDV.

Cijene vrijede u trenutnku potvrde narudžbe. Zadržavamo pravo promjene cijene bez prethodne najave.

Isporuka robe

Osigurana je isporuka robe na prostoru cijele BiH. Uobičajeno vrijeme isporuke je tijekom sedom do deset radnih dana od potvrde narudžbe. Robu koju prodajemo putem internet trgovine isporučujemo u originalnoj ambalaži, uključujući po potrebi dodatnu zaštitu od oštećenja i lomova u transportu. Na dan isporuke, dostavljač će Vas obavijestiti o točnom terminu isporuke. Isporuka se obavlja do ulaznih vrata stambenog objekta.

Za sva dodatna pitanja u vezi isporuke možete kontaktirati našu korisničku podršku putem e-mail adrese: onlineshop@fis.ba ili pozivom na broj 030 715 351.

Cijene isporuke su istaknute prilikom formiranja narudžbe.

Garancija

Za sve artikle koji se prodaju u internet trgovini vrijede garancije proizvođača sukladno uvjetima garancije koji se u pisanoj formi isporučuju uz artikle. Garantni list, sa popisom ovlaštenih servisa, sastavni je dio garantnih uvjeta koji se isporučuje uz rubu. Kupac ga je dužan čuvati tijekom trajanje garantog roka. Garanti rok počinje od datuma kupovine. Garancija se može ostvariti samo uz predočenje fiskalnog računa i ovjerenog garantnog lista.

Fotografije i opisi artikla

Fotografije nisu poptuno identične artiklima. Uz svaki artikl postavljamo detaljne opise s karakteriskama proizvoda. Zadržavamo pravo pogreški na fotografijama i opisima.

Uvjeti reklamacije

U roku od 14 dana od datuma isporuke kupac ima pravo uraditi povrat robe i tražiti povrat novca ili zamjenski artikl. Povrat robe će biti prihvaćen samo ako je roba vraćena u originalnoj i neoštećenoj ambalaži, zajedno sa fiskalnim računom. Ako nedostaju dijelovi, ako postoje fizička oštećenja zbog nestručnog rukovanja, ako je nastao kvar zbog strujnog udara ili popravka neovlaštenog servisera povrata i zamjena robe nije moguća.

Nastale troškove vezano za povrat robe plaća kupac.

Kupac ima pravo na zamjenu isporučene robe, bez troškova zamjene ako je:

U takvim slučajevima, ne treba prihvatiti isporuku, nego je vratiti dostavljaću pa će kupcu, ponovo, sukladno uvjetima isporuke, biti isporučen ispravan naručeni proizvod.

Uvjeti plaćanja

Plaćanje za naručenu robu moguće je obaviti na dva načina:

Prilikom preuzimanja robe – po pouzeću. Plaćanje po puzeću vrši se jedino u gotovini i u domaćoj (KM) valuti.

Kreditnim/debitnim karticama: MasterCard®, Maestro®,  i Visa®

Plaćanje karticama moguće je jedino jednokratno (cijeli iznos u potpunosti).

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Osobne podatke koje prodavatelj prikuplja su: ime i prezime kupca, adresa isporuke, kontakt telefon, e-mail adresa, podaci za plaćanje. Podaci koji se prikupljaju koriste za obavljanje prodaje i isporuke robe, plaćanje i marketinške aktivnosti. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Pravo izmjene

Fis d.o.o. Vitez zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje https://www.ambyenta.com  stranici. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža https://www.ambyenta.com internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Fis d.o.o. Vitez nije odgovoran za troškove telefona, internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Sve nejasnoće i nepravilnisti kupac i prodavatelj će rješavati sporazumno. U slučaju nemogućnosti rješavanja sporova sporazuma, za rješavanje sporova je nadležan sud u Travniku.