Ambyenta - vjerni suradnik Vaših želja

Povijest

U sklopu poduzeća FIS, na postojanim temeljima kvalitete i izvrsnosti, 2005. s radom počinje tvornica namještaja Ambyenta. Suvremenim, visokotehnološkim strojevima koji osiguravaju kvalitetu i preciznost izrade, educiranom radnom snagom, kvalitetnim materijalima za izradu, Ambyenta započinje svoju priču o kreativnosti, inovaciji i predanom radu. Danas Ambyenta slovi za jedan od vodećih proizvođača namještaja od punog drveta i pločastih materijala u Bosni i Hercegovini.

Prvi komadi namještaja bili su rađeni isključivo od drveta. Drvo je ekološki, otporan i najviše korišten materijal u izradi namještaja, te kao takav zauzima prvo mjesto u Ambyenta proizvodnji. Svaki komad drveta se tretira s posebnom pažnjom te u procesu pretvorbe prolazi obradu na strojevima najnovije tehnologije uz marljive majstorske ruke čiji ručni rad daje posebnu vrijednost proizvodu. Odlike namještaja od punog drveta su dugotrajnost, nezamjenjiva ljepota i toplina.

Iskustvo u opremanju cijelih stanova, barsko - ugostiteljskih i drugih namjenskih prostora, i povjerenje koje Ambyenta uživa su najbolja preporuka i garancija dugogodišnjeg rada sazdanog od kvalitete, poštovanja i vrhunske usluge.

Ambyentin asortiman može da se podijeli u cjeline:

  • Proizvodi od punog drveta: kreveti, stolice, stolovi i drugi proizvodi radi kojih Ambyenta održava svoju lidersku poziciju u proizvodnji od punog drveta u Bosni i Hercegovini i regiji.
  • Namještaj od pločastih materijala obuhvaća kompletan namještaj za kuhinje, sobe, dnevne boravke, predsoblja i kupaonice. Kvalitetom, dizajnom, korištenim materijalima Ambyenta prati standarde najpriznatijih europskih proizvođača.
  • Tapacirani namještaj – ugaone garniture, ležajevi, trosjedi, fotelje i drugi tapacirani komadi namještaja značajan su dio Ambyenta proizvodnje koji će upotpuniti Vaš dom.

Ambyenta je ponosni vlasnik mnogobrojnih priznanja i certifikata od kojih izdvaja:

  • FCMTM certifikat koji potvrđuje trajnu opredijeljenost ka društveno – odgovornom poslovanju i očuvanju prirodnih resursa.
  • QUADAL – Quality Medal – zlatna medalja kao mjerilo najviše razine kvalitete po mišljenju i iskustvu potrošača za 2015. godinu.
  • Certifikat za upravljanje kvalitetom ISO 9001:2015
  • BestBuy award - Ambyenta namještaj: najbolji odnos cijene i kvalitete 2019/2020

Filozofija

Njegujući kulturu stvaranja lijepih stvari, smještajući kupca u središte djelovanja i poštujući etička načela poslovanja, Ambyenta je postala prepoznatljiv brand koji ponosno održava jednu od vodećih pozicija u proizvodnji namještaja u Bosni i Hercegovini. Trajna opredjeljenost za savršen balans kvalitete i cijene predstavlja nepromjenjiv poslovni imperativ. Poštujući prirodu i njeno bogatsvo, stvaranjem ekološki prihvatljivih proizvoda Ambyenta brine o kvaliteti života zajednica u kojima djeluje. Oslanjajući se na ljepotu dizajna, kreativnost bez granica i želje kupaca, Ambyenta stvara namještaj pogodan bosanskohercegovačkom podneblju.

Cilj

Odvažno s napretkom koračati kroz budućnost inovacija, pomjerajući granice vrhunske usluge i proizvodnje, stvarati udobnost življenja u svakom kutku Vašeg doma i biti dio novih domova te nastaviti, s vjernim kupcima, kroz život zajedno.

Filozofija