AlexPolice s prostorom za Vaše uspomene, knjige i sve ono što Vam ukrašava prostoriju.

Donji segment (š)240x(d)42x(v)45cm

Gornji segment (š)120x(d)32x(v)75cm

Zidne police (š)120x(d)20x(v)3,8cm


Šifra proizvoda:
S25080
Stanje:
Nedostupno

Proizvođač:
Ambyenta

Cijena:
469,00 KM Mjesečna rata već od 39.08 KM
Usluga montaže:
50,00 KM
Dostava:
Izračunaj cijenu dostave
Do isteka zaliha
  • O proizvodu
  • Detalji
  • Recenzije (0)
Boja:
  • Bijela
Materijal:
Iveral, MDF
Težina:
126.5 kg
Montiran proizvod:
Ne

Proizvod je napravljen od visoko kvalitetne iverice 16mm,  obložena melaminskom folijom i MDF 38mm, HDF 3mm, s kvalitetnim metalnim okovima

MDF ploča je ploča proizvedena od drvenih vlakana kojima se dodaju veziva te se posebnim postupcima presaju. Zahvaljujući tome, MDF ploče su gušće i tvrđe od iverice te ih je jednostavnije obrađivati u razne oblike. Prednosti lakiranog MDF-a su gotovo neograničen izbor boja i nijansi, nije ga potrebno kantovati pa samim time fronte napravljene od njega ljepše izgledaju, a lakiran je dosta otporan na vlagu. Osim lakiranog medijapana, postoji još i medijapan presvučen PVC folijom. Prednosti takvog medijapana su znatno bolja otpornost na mehanička oštećenja i to što je jeftiniji u odnosu na lakirani MDF. Ukratko - prednosti MDF-a su njegova čvrstoća i mogućnost raznog oblikovanja, nema kantovanja, mogućnost velikog izbora nijansi kod lakiranja. 

Održavanje: Prilikom čišćenja namještaja od iverala, i lakiranog mdf-a koristiti suhu i mekanu krpu za prašinu. Ako je potrebno detaljnije čišćenje koristiti vlažnu krpu za prašinu, a nakon toga namještaj obrisati suhom krpom.

Broj paketa: 6

Garancija: 1 godina

Ocjenite proizvod ili ostavite komentarKomentari (0)


Proizvodi iz kategorije