Empire IIOrmar (š)250x(d)65x(v)220 cm

Krevet (š)186x(d)206x(v)80 cm

Noćnik 2x (š)35x(d)50x(v)38 cm

Dimenzije madraca (š)180x(d)200 cm


Šifra proizvoda:
S15117
Stanje:
Nedostupno

Proizvođač:
Ambyenta

Cijena:
1.139,00 KM 949,00 KM Mjesečna rata već od 79.08 KM
Dostava:
Izračunaj cijenu dostave
-16% Do isteka zaliha
  • O proizvodu
  • Detalji
  • Recenzije (0)
Boja:
  • Bež
  • Svijetlo smeđa
    Svijetlo smeđa Svijetlo smeđa
Materijal:
Iveral, MDF
Težina:
314.5 kg
Montiran proizvod:
Ne

Proizvod je napravljen od visoko kvalitetne iverice 16mm i 22mm,  obložena melaminskom folijom i MDF 16mm, HDF 3mm, kvalitetni metalni okovi.

MDF ploča je ploča proizvedena od drvenih vlakana kojima se dodaju veziva te se posebnim postupcima presaju. Zahvaljujući tome, MDF ploče su gušće i tvrđe od iverice te ih je jednostavnije obrađivati u razne oblike. Prednosti lakiranog MDF-a su gotovo neograničen izbor boja i nijansi, nije ga potrebno kantovati pa samim time fronte napravljene od njega ljepše izgledaju, a lakiran je dosta otporan na vlagu. Osim lakiranog medijapana, postoji još i medijapan presvučen PVC folijom. Prednosti takvog medijapana su znatno bolja otpornost na mehanička oštećenja i to što je jeftiniji u odnosu na lakirani MDF

Ukratko - prednosti MDF-a su njegova čvrstoća i mogućnost raznog oblikovanja, nema kantovanja, mogućnost velikog izbora nijansi kod lakiranja.

Održavanje: Prilikom čišćenja namještaja od iverala i MDF-, koristiti suhu i mekanu krpu za prašinu. Ako je potrebno detaljnije čišćenje koristiti vlažnu krpu za prašinu, a nakon toga ormar obrisati suhom krpom.

Broj paketa: 11

Cijena komode ne ulazi u cijenu spavaće sobe.

Madrac nije uključen u cijenu kreveta.

Garancija: 1 godina

Ocjenite proizvod ili ostavite komentarKomentari (0)


Proizvodi iz kategorije