Olea 30Izaberite dobar madrac za dobar san.


Šifra proizvoda:
N201122
Stanje:
Nedostupno

Proizvođač:
MojSan

Dimenzije:

Cijena:
479,00 KM Mjesečna rata već od 39.92 KM
Dostava:
Izračunaj cijenu dostave

  • O proizvodu
  • Detalji
  • Recenzije (0)
Boja:
  • Bijela
Materijal:
Tekstil
Dimenzije:
Širina: 90 cm Dužina: 200 cm
Montiran proizvod:
Da

Dvoslojni madrac na bazi džepičastog jezgra

Madrac Olea je visine cca 30 cm i svojom konstrukcijom može zadovoljiti širok spektar potreba korisnika obzirom na karakteristike koje ima te dvoslojnu jezgru od koje je konstruiran. Anatomsko jezgro ovog madraca je na bazi džepičastog ojačanog  jezgra visine 17 cm koje je jedino tog tipa u proizvodnom asortimanu MojSan. Madrac je obložen antialergijskim i antibakterijskim platnom u baznom dijelu i također u gornjem odvojivom sloju. Madrac Olea je moguće koristiti sa obje strane, sa ili bez spomenutog gornjeg sloja madraca na bazi vune, zahvaljujući patentu našivenom na obje strane ležeće plohe baznog dijela madraca.

Džepičasta opružna jezgra sa ojačanim džepičastim jezgrom visine 17cm

Svaka opruga je posebno upakovana, međusobno svaka ušivena za drugu i tačkasto odgovara na pritisak. Time je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju, tj. ugibaju se neovisno jedna od druge. Izuzetno velika fleksibilnost jezgre madraca zahvaljujući ovom tipu jezgre madrac Olea svrstava u jedne od najzahvalnijih podloga za spavanje u asortimanu Moj San. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre spriječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj usljed težine tijela. U jednom kvadratnom metru jezgra madraca Olea ima 255 džepića i opruge koje čine jedan džepić su debljine 2,0 mm.  Gornji sloj madraca služi za poboljšanje udobnosti za one koji preferiraju mekše podloge za spavanje.

Gornji termoregulacijski sloj

Pletenina tretirana Oliovoil® tretmanom je štepana 500 gramskim slojem vune sa mogućnošću skidanja iste i kombinovanja sa donjim slojem madraca. Njena osnovna funkcija jeste pružanje prirodne ravnoteže koži kroz Olivoil® tretman i termoregulaciju jer je to jedna od osnovnih funkcija vune kao materijala. Također, ovaj sloj madraca je skidiv i periv.

Garancija: 1 godina

Ocjenite proizvod ili ostavite komentarKomentari (0)


Proizvodi iz kategorije