Omega 3Ambyenta kuhinje predstavljaju spoj kvalitete, funkcionalnosti i naprednog dizajna. Kvalitetni materijali koji se koriste pri izradi, obrađeni strašću i umijećem, pružaju Vašoj kuhinji bezvremensku ljepotu, potrebnu funkcionalnost i izdržljivost. 

Gornji element (š)240x(d)30x(v)72 cm

Donji element (š)180x(d)60x(v)86 cm


Šifra proizvoda:
S10393
Stanje:
Dostupno

Proizvođač:
Ambyenta

Cijena:
859,00 KM Mjesečna rata već od 71.58 KM
Usluga montaže:
80,00 KM

Ukoliko želite da profesionlanu uslugu montaže, označite checkbox "Želim montažu proizvoda". Ako se osjećate dorasli izazovu montiranja, poslužite se skicama koje dođu uz kupljenju robu i budite ‘sami svoj majstor’.

Dostava:
Izračunaj cijenu dostave

  • O proizvodu
  • Detalji
  • Recenzije (0)
Boja:
  • Bijela
  • Ljubičasta
Materijal:
Iveral, MDF
Težina:
166.2 kg
Montiran proizvod:
Ne

Proizvod je napravljen od visoko kvalitetne iverice 16mm i MDF-a 16mm plasticifiran, obložena melaminskom folijom, HDF 3mm, kvalitetni metalni okovi,plastične nogice,  metalne ručkice.

MDF ploča je ploča proizvedena od drvenih vlakana kojima se dodaju veziva te se posebnim postupcima presaju. Zahvaljujući tome, MDF ploče su gušće i tvrđe od iverice te ih je jednostavnije obrađivati u razne oblike.

Prednosti lakiranog MDF-a su gotovo neograničen izbor boja i nijansi, nije ga potrebno kantovati pa samim time fronte napravljene od njega lepše izgledaju, a lakiran je dosta otporan na vlagu.

Osim lakiranog medijapana, postoji još i medijapan presvučen PVC folijom. Prednosti takvog medijapana su znatno bolja otpornost na mehanička oštećenja i to što je jeftiniji u odnosu na lakirani MDF,

Ukratko - prednosti MDF-a su njegova čvrstoća i mogućnost raznog oblikovanja, nema kantovanja, mogućnost velikog izbora nijansi kod lakiranja.

Održavanje: Prilikom čišćenja namještaja od iverala, i lakiranog mdf-a koristiti suhu i mekanu krpu za prašinu. Ako je potrebno detaljnije čišćenje koristiti vlažnu krpu za prašinu, a nakon toga namještaj obrisati suhom krpom.

Prilikom održavanja obratiti pažnju da sredstva za čišćenje ne dođu u dodir s elektro instalacijama.

Debljina radne ploče je 3,8cm

Broj paketa: 10

Garancija: 1 godina

Ocjenite proizvod ili ostavite komentarKomentari (0)


Proizvodi iz kategorije