Royal 1Ambyenta kuhinje predstavljaju spoj kvalitete, funkiconalnosti i naprednog dizajna. Kvalitetni materijali koji se koriste pri izradi, obrađeni strašću i umijećem, pružaju Vašoj kuhinji bezvremensku ljepotu, potrebnu funkcionalnost i izdržljivost.

Gornji element (š) 260 x (d)30 x (v) 72 cm

Donji element (š)200 x (d)60 x (v)86 cm

Boja: Hrast york/bijela visoki sjaj


Šifra proizvoda:
S10430
Stanje:
Dostupno

Proizvođač:
Ambyenta

Cijena:
935,00 KM 795,00 KM Mjesečna rata već od 66.25 KM
Usluga montaže:
95,00 KM

Ukoliko želite da profesionlanu uslugu montaže, označite checkbox "Želim montažu proizvoda". Ako se osjećate dorasli izazovu montiranja, poslužite se skicama koje dođu uz kupljenju robu i budite ‘sami svoj majstor’.

Dostava:
Izračunaj cijenu dostave
-14% Završava za: -

  • O proizvodu
  • Detalji
  • Recenzije (0)
Težina:
167.7 kg
Montiran proizvod:
Ne

Proizvod je napravljen od visoko kvalitetne iverice 16mm sa kvalitetnim metalima i okovima i MDF-a 16mm i 25mm, obložena melaminskom folijom HDF 3mm; kvalitetni metalni okovi, dok je korpus kuhinje napravljen od 16mm iverice, a fronte su presvučene MDF folijom. MDF ploča je ploča proizvedena od drvenih vlakana kojima se dodaju veziva te se posebnim postupcima presaju. Zahvaljujući tome MDF ploče su gušće i tvrđe od iverice te ih je jednostavnije obrađivati u razne oblike. Prednosti lakiranog MDF-a su gotovo neograničen izbor boja i nijansi, nije ga potrebno kantovati pa samim time fronte napravljene od njega ljepše izgledaju a lakiran je dosta otporan na vlagu. Osim lakiranog medijapana, postoji još i medijapan presvučen PVC folijom. Prednosti takvog medijapana su znatno bolja otpornost na mehanička oštećenja i to što je jeftiniji u odnosu na lakirani MDF.

Ukratko, prednosti MDF-a su njegova čvrstoća i mogućnost raznog oblikovanja, nema kantovanja, mogućnost velikog izbora nijansi kod lakiranja.

Raspored elemenata po želji (gornji i donji elementi).

Korito moguće postaviti po želji.

Garancija: 1 godina

Ocjenite proizvod ili ostavite komentarKomentari (0)