Lux IŽivot je prekratak za loše organizirane ormare. Dobro organiziranim i preglednim ormarom uštedite vrijeme spremanja i prostor.


Šifra proizvoda:
S30202
Stanje:
Dostupno

Proizvođač:
Ambyenta

Cijena:
419,00 KM Mjesečna rata već od 34.92 KM
Usluga montaže:
40,00 KM

Ukoliko želite da profesionlanu uslugu montaže, označite checkbox "Želim montažu proizvoda". Ako se osjećate dorasli izazovu montiranja, poslužite se skicama koje dođu uz kupljenju robu i budite ‘sami svoj majstor’.

Dostava:
Izračunaj cijenu dostave

  • O proizvodu
  • Detalji
  • Recenzije (2)
Boja:
  • Bijela
Materijal:
Iveral
Težina:
110.5 kg
Dimenzije:
Visina: 183 cm Širina: 150 cm Dubina: 60 cm
Montiran proizvod:
Ne

Proizvod je napravljen od visoko kvalitetne iverice 16mm, obložena melaminskom folijom, HDF 3mm, kvalitetni metalni okovi.

Održavanje: Prilikom čišćenja namještaja od iverala, koristiti suhu i mekanu krpu za prašinu. Ako je potrebno detaljnije čišćenje koristiti vlažnu krpu za prašinu, a nakon toga ormar obrisati suhom krpom.

Broj paketa: 4

Garancija: 1 godina

Ocjenite proizvod ili ostavite komentar

Prosječna ocjena: 5.00


Komentari (2)

Dina

Poz… zainteresovana sam za dva ormara ovog modela,nisam u mogucnosti da dodjem licno vidjeti ormar,postoji li mogucnost da mi uslikate ormar na obicnoj fotografiji da vidim vrata(klizni sistem) nisam clan facebooka zato vam pisem putem komentara,mozete se javiti na mail o ostalim detaljima,lp

Dalila Nizic

Pozdrav, zanima me kako se proizvod moze kupiti na rate, da li moze putem Raiffeisen bank ili Adiko bank i na koliko rata?


Proizvodi iz kategorije